Powerhouse Helperpark

Geniet van een speelse en groene omgeving.

Er valt genoeg te beleven en te genieten…

Scroll naar beneden Scroll naar beneden

Voor vragen en informatie, bel (045) 5638300 of email naar: nieuwbouw@stienstra.nl

In deze website proberen we u zo volledig mogelijk te informeren over de bouw en bijzonderheden van het appartementencomplex Powerhouse Helperpark. Mocht u desondanks nog vragen hebben over de voortgang, de indeling en inrichting van de appartementen of vragen over de huurvoorwaarden, enz., kunt u op werkdagen van 09.30 - 17.30 uur contact opnemen met Patrick Kuijper, Rayonmanager Nieuwbouw bij Stienstra: (045) 5638300. Maar u kunt natuurlijk ook een e-mailbericht sturen.

U wilt dat wij contact met u opnemen? Geen probleem. Klik op de button hieronder en vul het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Stienstra bouwt aan de toekomst.

Stienstra bouwt aan de toekomst.

Vastgoed zit Stienstra in het bloed. Sinds 1961 is Stienstra als vastgoedonderneming actief in heel Nederland. Stienstra richt zich op bestaande en op nieuwbouwwoningen in het middensegment. De portefeuille van Stienstra omvat enkele duizenden woningen. Omdat Stienstra al zo lang in het vastgoed zit, heeft de onderneming, dankzij ervaringen en ontwikkelingen in het verleden een scherpe blik naar de toekomst. Stienstra weet wat er vandaag en morgen speelt in "Nederland-Vastgoedland" en kent de wensen van de huurders: optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Logo Stienstra Live your best life