Powerhouse Helperpark

Kwaliteit achter de voordeur.

Een appartement van Stienstra kent een hoog afwerkingsniveau waardoor bewoners zich snel thuis voelen.

Scroll naar beneden Scroll naar beneden

De getoonde foto’s zijn van een ander project en zijn ter illustratie.

Een modern appartement met oog voor detail.

Van een luxe keuken of een schitterende vloer wordt iedereen blij en daarom besteed Stienstra daar extra veel aandacht aan. Wonen in een appartement van Stienstra is dagelijks genieten van comfort, kwaliteit en gebruiksgemak. Kijk maar eens wat we voor u in petto hebben in Powerhouse Helperpark.

Wand-, plafond en vloerafwerking in woonkamer, keuken, slaapkamers en bergruimte.
De wanden in de appartementen worden behangen met glasvezelbehang en in een neutrale kleur geschilderd (RAL 9010). De plafondhoogte is circa 265 cm. De plafonds zijn voorzien van spuitwerk.

Op de vloeren wordt een strakke pvc-strokenvloer gelegd van het merk Forbo Allura. Iedere eerste bewoner kan kiezen uit vijf dessins. Dit geldt niet voor de badkamer en het toilet.

1/5

Luxe keuken.
Er wordt een glans-witte keuken geplaatst in de appartementen met een zwart/antraciet granieten aanrechtblad. De keuken is voorzien van modern ATAG-inbouwapparatuur, zoals een 80 cm brede inductiekookplaat, een afzuigkap, een inbouwkoelkast, een oven met geïntegreerde magnetron en een volledig geïntegreerde vaatwasser. De opstelling staat weergegeven op de plattegronden. De opstelling staat weergegeven op de plattegronden.

1/3 1/7

Verwarming.
De appartementen worden gasloos verwarmd door middel van een duurzaam warmte- en koudeopslag (WKO). Zie: https://warmtestad.nl/duurzame-energie/wko/
Ieder appartement is voorzien van vloerverwarming.

Luchtbehandeling, mechanische afzuiging.
In het appartement wordt een ventilatiesysteem aangebracht met een natuurlijke toevoer en mechanische afvoer.

Toilet.
De wanden in het toilet zijn voorzien van hoogglans wit tegelwerk van Mosa (liggend 30 x 45 cm) tot een hoogte van 150 cm met daarboven spuitwerk. Op de vloer liggen grijsantraciet tegels (45 x 45 cm). Het vrijhangende toilet en de fontein zijn van het merk Villeroy & Boch.

1/2

Kozijnen, ramen en deuren.
In de appartementen worden witte opdekdeuren geplaatst. De binnendeurkozijnen zijn witgelakt en van staal. De buitenkozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende HR ++ beglazing. De toegangsdeur is van kunststof.

1/2

Moderne badkamer.
De wanden in de badkamer zijn voorzien van hoogglans wit tegelwerk van Mosa (liggend 30 x 45 cm) tot een hoogte van 150 cm met daarboven spuitwerk. Het douchegedeelte is betegeld tot aan het plafond. Op de vloer liggen grijsantraciet tegels (45 x 45 cm). De wastafel is van het merk Villeroy en Boch. Verder is er een inloopdouche met een thermostatische douchekraan.

Elektra.
De appartementen zijn voorzien van een complete elektra-installatie. In de woonkamer is aansluitpunt t.b.v. CAI en op de slaapkamer(s) een loze leiding voor het doortrekken van extra kabels. In de woonkamer is een telefoonaansluiting aanwezig.

Zonnepanelen.
Om het appartement energiezuiniger te maken, wordt op het dak een PV-installatie (zonnepanelen) aangebracht. Deze PV-installatie zorgt voor de opwekking van elektriciteit waardoor in een deel van uw elektrabehoefte kan worden voorzien.

In de berging in het appartement wordt een omvormer geplaatst.

  • In de situatie dat er meer energie verbruikt wordt dan er door de PV-installatie kan worden geproduceerd, wordt het tekort aan elektriciteit via de elektrameter onttrokken van het energiebedrijf.
  • Op momenten dat er meer elektriciteit door de PV-installatie wordt geproduceerd dan er wordt verbruikt, wordt de resterende elektriciteit via de elektrameter terug geleverd aan het energiebedrijf.

Bij de aanvraag van de meters wordt door ons bij de netbeheerder opgegeven dat teruglevering van toepassing is. De meter heeft vier telwerken: twee voor de levering van dag- en nachtstroom en twee voor de teruglevering van dag- en nachtstroom. Bij het afsluiten van een energiecontract moet u melden dat teruglevering van toepassing is.